Szakkereskedő Miskolc

Rólunk

imgp6184-2011-11-13-irodaepulet-utcai-homlokzat.JPG

A Bérc Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. mint a HÖRMANN termékek hivatalos márkaképviselete 1991-óta van jelen a piacon. Több éves tapasztalatunk is azt bizonyítja, érdemes a minőséghez ragaszkodni, mert mellé hosszú távon biztonságot és megbízhatóságot kapunk. A kapuk mellett automatikával és kertkapu mozgatók forgalmazásával és beépítésével is foglalkozunk.

Ajtó és kaputechnika üzletágunkban közületi és magán megrendelőink igényeinek is meg tudunk felelni. A tervezési kiírásokban előírt műszaki feltételek, felületminőségi, környezeti és egyéb használati tényezők ismeretében szaktanácsadással segítjük ügyfeleink választását az általunk forgalmazott termékcsaládok között és azokon belül.

Cégünk másik fő profilja az acélszerkezet gyártás. Gyártottunk már komplett ipari csarnokokat, mobil antennatartó oszlopokat a T-mobile, és Vodafone részére, Lakóparkot Svájcban.

Cégünk mottója is lehetne az alábbi John Ruskin idézet:

"Aligha van bármi is a világon, amit ne lehetne rosszabbul csinálni, és valamivel olcsóbban eladni. A rosszabb minőség áldozatai azok, akik csak az árra figyelnek.

Nem érdemes túl sokat, de még rosszabb túl keveset fizetni. Ha túl sokat fizet, csak némi pénzt veszít, de ha túl keveset, elveszíthet mindent, hiszen a vásárolt termék a hozzáfűzött reményeit nem váltja be.

A gazdaság törvényei nem engedik meg, hogy kevés pénzért sok értéket kapjon.

Ha a legolcsóbb ajánlatot választja, akkor a kockázattal megemelt árral kell számolnia. Ha ezt teszi, akkor pedig elegendő pénze van ahhoz, hogy a jobbat válassza."

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.